Norrvikens Kust Tennis & Padel Club

Norrvikens Kust Tennis & Padel Club etablerade sin första anläggning 1 juli 2017.

Tennis & Padel Club

Här har Sveriges vackraste anläggning uppförts i samarbete med Magnus ”Gusten” Gustafsson och Adidas Padel. Banorna omgärdas av en vacker avenbokhäck som inramning.

2 st Tennis banor med Clay Tech underlag och det senaste keramiska gruset som gör banorna så gott som underhållsfria.

2 st Adidas Padel banor med den senaste tekniken inom konstruktion på padelbanor, allt i harmoni med naturen.

Känsla av lugn och ro infinner sig när man aktiverar sig på de fina banorna. Här blir det naturligt att umgås med vänner och goda grannar. Ett besök är ett måste för att verkligen uppleva och förstå den känslan man får på plats med denna fantastiska omgivning!

Sveriges fösta Adidas Padel Center

Det var ju faktiskt i Båstad som Sveriges första Padelbana byggdes och det vill vi vara med att stärka och utveckla.

Tillsammans med Adidas nya stora padelsatsning, blir vi Sveriges första Adidas Padelcenter.

Banor får extremt hög kvalité med det absolut bästa och senaste man kan få när det gäller konstruktion, färg, glas, fästen, bultar och underlag.

Kommande Event

Under hela sommaren och hösten 2017 har vi haft ett flertal olika företags- och privatevent på våra banor. Intresset har varit mycket stort att antingen få deltaga eller boka upp banorna till egna event.
Nu när det är vinter laddar vi om för vårens och sommarens kommande event 2018 och ser framemot en lika händelserik vår och sommar som 2017. Tack alla som besökte och förgyllde sommaren ute på Brf Norrvikens Kust!

Aktiviteter Sommar 2017

Nedan ser du några av eventen som vi hade under sommaren 2017  där både tennis- och padelstjärnor gästat oss. Här har alla fått möjlighet att testa senaste utrustningen inom tennis och padel.

17 Juli Pro Am Wood & Steel med Gusten & Co

18 Juli Båstad Double Trophy kl 11-15

19 Juli Företagsevent 10-14 KTK, Adidas Padel turnering

20 Juli HEAD ” prova på dagar” med Gusten

21 Juli Adidas ”Prova på dagar”

26 Juli Adidas Unisport Padelturnering

2 Aug Gustens Små Lirare

Företagsevent/Clinic

Välkommen att boka in ert egna tennis & padel event. Här har ni möjlighet att bjuda era kunder eller anställda på en fantastisk dag på exklusiva Norrvikens Tennis & Padel Club. Vi anordnar Pro Am eller Clinic där du och dina gäster får spela tennis med legender som Magnus ”Gusten” Gustafsson.

Vi sätter ihop specialanpassade aktivitetspaket enligt era önskemål för att ge er en oförglömlig dag. Ni får självklart planera och genomföra era egna turneringar och event på egen hand.

För mer information kring event och bokningar av banor kontakta: Patrik Rittfeldt Mobil: 0722-11 95 00 Mail: patrik@westestate.se

Intresserad? Kontakta oss