Välkommen till din nya bostad!

Vi har valt att endast arbeta med material och design av högsta klass. Våra leverantörer och samarbetspartner har med omsorg valt leverantörer för att skapa ditt drömboende.

Planritningar

Välkommen till valfriheten!

Ditt nya boende erbjuder en rad olika mervärden. Brf Norrviken är en del av ett unikt koncept där livskvalitet alltid står i fokus. Till följd av detta har bostäderna utrustats med toppmoderna bekvämligheter och standarden är hög. Fastigheterna är ritade av världsledande arkitekter och placerade på en plats som ger dig som boende möjlighet att njuta av livet till fullo, både i och utanför din bostad.

Hög standard som är allt annat än standard

Den höga standarden är en självklarhet i exklusiva hem men vi går ett steg längre. Ekeby Bruk har handplockat i stort sett varje produkt. Inredningen kommer från ledande varumärken såsom Duravit, Keuco, Hansgrohe och Miele. Världsledande formgivaren Phillipe Starck och direkt-importerad Italiensk keramik sätter sin prägel.

Hemmets hjärta är kökslösningen som är av den senaste designen ” Vida by Ekebybruk” med vitvaror från Miele. Nytänkande val av spishäll från varumärket Bora med integrerad fläkt som tar ned luften direkt i hällen. Golvet kommer ifrån kvalitetstänkande Boen och har valts med bredden 209 mm tilja vitlaserad ekparkett.

Uppgradera med personlig touch

Vi använder oss även av den modernaste tekniken med digitala informationstavlor i trapphusen där du bland annat kan boka tennisbanor, se aktuella erbjudanden från Norrvikens trädgårdar och se om poolen är tillräckligt varm för ett kvällsdopp.

 

Ingen detalj är för liten och bland annat används designade strömbrytare från tyska Gira. Självklart hjälper vi dig att göra personliga förändringar om du så önskar. För din säkerhet svarar Sector Alarm och för dig som har förkärlek för ljud- och bildprodukter av världsklass, finns Bang & Olufsen redo att installera skräddarsydda paket. Till Penthousen har vi valt utekök från svenska Röshults som med sin moderna design förädlar de fantastiska takterrasserna.

Intresserad? Kontakta oss