Goda grannar med
Norrvikens Trädgårdar

Intill din nya bostad ligger Norrvikens trädgårdar. Njut av vackra promenadstigar i de sju olika stilträdgårdarna, ta en fika i caféet, ett glas egenproducerad champagne i baren eller mätta hungern med en smak-sensation i restaurangen.

Norrviken är sedan länge en unik och fantastisk plats för bröllop, fester och andra betydelsefulla dagar. Trädgården ändrar skepnad efter års-tiderna och är lika fantastisk på våren som på hösten.

Dessutom arrangeras spännande evenemang som Båstad Wine & Spirits Fair, Afternoon Tea Concert samt hantverksmässa med bilutställning.

Service

Som boende i Brf Norrvikens Kust kan du räkna med förmåner du inte får någon annanstans. Vårt nära samarbete med Norrvikens trädgårdar ger dig tillgång till föreningens egen bikupa med direktleverans av honung samt den gemensamma odlingslotten i den nyuppförda köksträdgården.

Norrvikens trädgårdar skräddarsyr självklart era egna personliga fester i träd-gården och de tillhörande byggnaderna. Du får även möjlighet att skräddarsy egna personliga fester i trädgården och de tillhörande byggnaderna. Vi har även ett nära sam-arbete med Hotel Skansen i centrala Båstad.
På Hotel Skansen kan du njuta av modern matlagning i restaurang Sand som fokuserar på råvaror efter säsong. Hotellets spa och kallbadhus ger härliga kontraster till en unik upplevelse. Vårt samarbete med Hotel Skansen kan vi berätta mer om och det stärks extra genom vår tennisanläggning, där vi har vår gemensamma nämnare.

Båstads nya centercourt

GRUSBANOR OMGIVNA AV AVENBOK
I samarbete med 4-faldige Swedish Open vinnaren och fd topp 10-spelaren-Magnus ”Gusten” Gustafsson – anlägger vi två stycken tennisbanor. Skandinaviens ledande tillverkare Unisport belägger banorna med ClayTech – ett helt nytt material som genom sin unika struktur eliminerar risken för felstuds och låter dig spela på grus året runt.

SVERIGES FÖRSTA ADIDAS PADELCENTER
Vid sidan av tennis kommer du även kunna spela padeltennis. Tillsammans med Adidas nya padelsatsning, blir vi Sveriges första Adidas Padelcenter. Det innebär bland annat att vi kommer gästas av världsstjärnor även på våra padelbanor.

Byt racket mot drivern

Endast 2,5 kilometer från Norrvikens Kust ligger Båstad Golfklubb. Närheten gör det naturligt för samarbete och som boende i Brf Norrvikens Kust kommer du få förmånliga erbjudanden.

På Båstad Golfklubb kan du välja mellan två 18-hålsbanor: Gamla Banan som är rankad 28 i Sverige och Nya Banan som är rankad 46. Om du blir hungrig efter en dag på banan kan klubbens restaurang reta smaklökarna. Restaurangen drivs av Ulrika och Andreas på Mat & Möten. Deras senaste restaurang fick utmärkelsen Sveriges bästa golfkrog.

På Bjärehalvön finns även Åkagårdens GK, Torekov GK och ett antal andra fina banor. Tack vare det milda klimatet spelas de flesta banor med sommargreener även under vinterhalvåret.

Mer än ett sommarboende

Knappt 25 kilometer från Norrvikens Kust ligger Vallåsen med elva nedfarter och sju liftar. Vallåsen har ett av norra Europas största system för tillverkning av kanonsnö och håller öppet i snitt 72 dagar om året. Med en fallhöjd på 145 meter erbjuder Vallåsen pister för såväl nybörjare som proffs. Vill du hellre åka på längden finns även den möjligheten.

Seglarveckan och Bike Week i Båstad

SEGLARVECKAN BÅSTAD

Seglarveckan Båstad går av stapeln första veckan i augusti. Oavsett om du bara är nyfiken på segling eller redan en inbiten entusiast, kommer du uppskatta de många aktiviteterna. Bland annat genomförs såväl SM och NM som EM och VM under veckan.BÅSTAD BIKE WEEK

Med sina natursköna vägar och varierande terräng är Bjärehalvön ett paradis för cykelentusiasten. Varför inte delta i Båstad Bike Week som erbjuder motionslopp, tävlingar och arrangemang för den aktiva familjen? Vid sidan av elittävlingar, arrangeras även guidade turer för mountainbike och landsvägscykel.

Intresserad? Kontakta oss